Home/Over Ons
Over Ons 2016-12-19T09:36:32+00:00

Over Ons

Ultrasmart is een onderdeel van Procentre. Vanuit Ultrasmart voeren we diverse domotica merk-lijnen die wij tevens installeren en onderhouden. U kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf, installatie, programmeren en onderhoud. Wij hebben uitgebreide ervaring met de diverse systemen en ook combinaties daarin.

Meegaan met de tijd en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt is essentieel op het gebied van domotica en hier houden wij ons dan ook graag mee bezig. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren inleveren wij producten waar u jaren mee vooruit kunt.

Mijn naam is Timo lieder, eigenaar van Ultrasmart.

Mijn natuurlijke interesse en passie voor Huisautomatisering systemen en technische kennis van deze systemen heeft ertoe geleid dat ik een bedrijf ben begonnen die zich hier voornamelijk mee bezig houd. In de wirwar aan systemen en producten zoeken wij naar de beste producten tegen een schappelijke prijs. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt en daarop inspelen is belangrijk en zorgt ervoor dat wij producten kunnen aanbieden die over jaren nog steeds werken en modern zijn.